Πολιτική επιστροφών

Έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε αν δεν μείνατε ικανοποιημένοι για οποιοδήποτε λόγο, ζητώντας επιστροφή των χρημάτων σας ή αντικατάσταση των προϊόντων.

Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται αχρησιμοποίητα, στην αρχική τους συσκευασία (κουτί και σελοφάν) και στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν

Σε άριστη κατάσταση θα πρέπει να είναι μαζί με τα επιστραφέντα προϊόντα και όλα τα έγγραφα, τα οποία συνόδευαν το προϊόν.


Κόστος Επιστροφής

Για ελαττωματικά ή προϊόντα τα οποία διαφέρουν από αυτά που παραγγείλατε, η επιστροφή θα γίνεται δωρεάν και θα σας επιστρέφονται και τα αρχικά έξοδα αποστολής (εφόσον είχαν χρεωθεί).

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, θα λάβετε την αξία των ειδών που επιστρέψατε, αλλά όχι τα έξοδα αποστολής (εφόσον είχαν χρεωθεί). Επιπλέον, για το κόστος αποστολής της επιστροφής, θα χρεωθείτε τα έξοδα για το κόστος αποστολής της επιστροφής τα οποία θα αφαιρεθούν από το ποσό που θα εισπράξετε. 


Διαδικασία Επιστροφής

Η διαδικασία της επιστροφής ολοκληρώνεται σε 14 ημερολογιακές ημέρες και είναι η ακόλουθη:

Μέσα σε 7 ημερολογιακές ημέρες από τη στιγμή παραλαβής των αγορών σας, πρέπει να αποστείλετε αίτημα επιστροφής στo Gentekos.gr μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@gentekos.gr

Αφού ελέγξουμε το αίτημά σας θα σας αποστείλουμε E-mail επιβεβαίωσης.

Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στο Gentekos.gr στη συσκευασία στην οποία το παραλάβατε και να συνοδεύεται με την απόδειξη

Η επιστροφή πρέπει να γίνει μέσα σε 7 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του E-mail επιβεβαίωσης

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή τους και τον έλεγχό τους.

Loading...