Προφίλ


Δ.Ν.ΓΕΝΤΕΚΟΣ Α.Ε.

ΔΩΡΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ - ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ


Η εταιρεία Δ.Ν.ΓΕΝΤΕΚΟΣ Α.Ε.  ιδρύθηκε το 1972 και δραστηριοποιείται στις εισαγωγές υαλικών-ειδών, δώρων πολυτέλειας, πολυελαίους, πολύφωτα, φωτιστικά από μέταλλο-ξύλο-σχοινί και επίπλων τόσο από χώρες της άπω ανατολής με ιδιαίτερη κουλτούρα - Ινδία, κίνα, Ιαπωνία - όσο και από ευρωπαϊκά κράτη που διακρίνονται για την ποιότητα και την τεχνοτροπία των προϊόντων τους, όπως πορσελάνη Γερμανίας, κρύσταλλα Τσεχίας και Ιταλίας, έπιπλα Ισπανίας κ.α.

Η εταιρεία μας στεγάζεται σε ένα ιδιόκτητο κτίριο 2100τ.μ επί της οδού Άλιμου 66, στον Άλιμο. στο δικό μας χώρο σας δίνετε η ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα από αμέτρητα είδη για τον εξοπλισμό του σπιτιού σας άλλα και του καταστήματος σας καθότι προσφέρουμε τόσο λιανική όσο και χονδρική πώληση.

H σαραντάχρονη πορεία μας στους συγκεκριμένους τομείς δραστηριότητας μας έχει οδηγήσει σε έναν υψηλό κύκλο εργασιών με πελάτες και εξειδικευμένους συνεργάτες σε πανελλήνιο επίπεδο.

Πλέον χρησιμοποιούμε τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας συντελώντας στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας μας αφού η πρόοδος και η εξέλιξη αποτελούσαν ανέκαθεν πλοηγό μας

Loading...